"Όποιος απειλεί τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις πρέπει να καταστρέφεται!" - Karfitsa.gr
Διεθνή

“Όποιος απειλεί τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις πρέπει να καταστρέφεται!”

Από την άλλη η Άγκυρα απευθύνει έκκληση για ηρεμία...

πουτιν

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, στην εναρκτήρια ομιλία του στη συνεδρίαση της ηγεσίας του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, δήλωσε ότι οι ενέργειες των ρωσικών δυνάμεων στη Συρία τυγχάνουν ιδιαίτερα υψηλής εκτίμησης.

Προειδοποίησε όμως για τυχόν προσπάθειες προβοκάτσιας εναντίον των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στη Συρία. Παράλληλα ανέβασε ακόμα περισσότερο τους τόνους, αφού έδωσε εντολή στις ρωσικές δυνάμεις σε περίπτωση οποιασδήποτε απειλής να απαντούν άμεσα και σκληρά.

Ο ρώσος πρόεδρος πρόσθεσε οτι οι ενέργειες της Ρωσίας στη Συρία, δεν υπαγορεύονται από αφηρημένα γεωπολιτικά συμφέροντα, ούτε γίνονται για να δοκιμασθεί νέος οπλισμός. Αυτό που είναι κυρίαρχο, είναι να αποτραπεί οποιαδήποτε απειλή για την Ρωσική Ομοσπονδία μας, κατέλησε ο ρώσος πρόεδρος.

Έκκληση για ηρεμία απευθύνει η Άγκυρα στη Μόσχα

Η Τουρκία απευθύνει έκκληση στη Ρωσία για ηρεμία, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Ωστόσο η υπομονή της Άγκυρας δεν είναι ανεξάντλητη, υπογράμμισε ο ίδιος. Σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε απευθείας στο NTV, ο Τσαβούσογλου πρόσθεσε εξάλλου ότι η πρόσφατη επιπρόσθετη ανάπτυξη στρατιωτών στο Ιράκ έγινε κατόπιν μιας αύξησης της απειλής για την ασφάλεια.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ