"Οργώνει" την Περιφέρεια ο "ξανθός" - Karfitsa.gr
Karfitsomata Θεσσαλονίκη

“Οργώνει” την Περιφέρεια ο “ξανθός”

Ποιο είναι το πρόγραμμα του Γιάννη Ιωαννίδη;

IMG_4392

Δυναμικά συνεχίζει τις περιοδείες του στην Κεντρική Μακεδονία ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Ιωαννίδης.

Σήμερα, Τρίτη, στις 17.00  θα περιοδεύσει στην Επανωμή, στη Μηχανιώνα και στην Περαία. Στις 20.00 θα συμμετάσχει στην επίσημη παρουσίαση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Στέλλιου Βαλιάνου, που θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο «Ερωδιός», στο λιμάνι των  Νέων Μουδανιών.

Αύριο, Τετάρτη, το απόγευμα ο Γιάννης Ιωαννίδης θα βρεθεί στον Άγιο Αθανάσιο, τη Χαλκηδόνα και τα Κουφάλια. Στις 20.00 θα γίνει η παρουσίαση του αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Γιάννη Ανδρίτσου στο ξενοδοχείο «Βαρόσι 4 εποχές» στην Έδεσσα.

Την Πέμπτη 20/03 στις 19.30 θα γίνει η παρουσίαση του αντιπεριφερειαρχη Κιλκίς Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο Κιλκίς.

Την Παρασκευή 21/03 στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του αντιπεριφερειάρχη Σερρών Αθανάσιου Μπαζδάνη στο ξενοδοχείο «Φίλιππος Ξενία» στις Σέρρες.

Το Σάββατο 22/03 στις 19.30 θα γίνει η παρουσίαση του αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Δημήτριου Χριστογιάννη στο επιμελητήριο Πιερίας.

Τέλος, τη  Δευτέρα 24/03 στις 19.30 θα γίνει η παρουσίαση του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Ευστάθιου Σαρηγιαννίδη στο ξενοδοχείο «Αιγές» στη Βέροια.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ