Όταν ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαφάτης κάλεσε στο δήμο Μπουτάρη... - Karfitsa.gr
Karfitsomata Θεσσαλονίκη

Όταν ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαφάτης κάλεσε στο δήμο Μπουτάρη…

Θέλησε ο ίδιος να τσεκάρει υπηρεσίες και προγράμματα που "διαφημίζονταν" αλλά τελικά ουδεις του απάντησε...
kalafatis
Ο Σταύρος Καλαφάτης αποφάσισε να λάβει μέρος την Κυριακή στον “πράσινο περίπατο στη θάλασσα της πόλης, όπως ονομάζεται η ξενάγηση στα θεματικά πάρκα της νέας παραλίας, που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Ελληνική Δασολογική Εταιρεία.
Θέλησε λοιπόν να δηλώσει ο ίδιος τη συμμετοχή του, όπως προέτρεψε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, τηλεφωνώντας προσωπικά στη Διεύθυνση Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος του Δήμου, στο τηλέφωνο 2313318383.
Τηλεφώνησε την Πέμπτη το μεσημέρι, αλλά και την Παρασκευή το πρωί, στις 09:30, στις 10:30 και ξανά στις 11:00 και στις 11:30. Καμία απόκριση. Ουδείς σήκωσε το τηλέφωνο.
Χωρίς να ξέρει κανείς, αν ήταν …εικονική η “ανοιχτή πρόσκληση” των πολιτών, ή αν πρόκειται απλώς για ανοργανωσιά, τα συμπεράσματα δικά σας…
Η σχετική απάντηση του αρμόδιου αντιδημάρχου και αναπληρωτή δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα:
Προφανώς είχε ήδη συμπληρωθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι, αφού ήταν περιορισμένος όπως αναγράφεται και στο σχετικό δελτίο Τύπου.
Βεβαίως, αν ο κ. υπουργός ήταν εντάξει θα μπορούσε να τηλεφωνήσει και στο κινητό του προϊσταμένου το οποίο επίσης αναγραφόταν, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο: για να μπορεί κάθε πολίτης να επικοινωνήσει οποιαδήποτε ώρα με το Δήμο. Σε κάθε περίπτωση, καλωσορίζουμε τον κ. υπουργό στην πόλη μας και τον καλούμε την Κυριακή στις 11 το πρωί να συμμετάσχει μαζί με τους πολίτες στην ξενάγηση στους θεματικούς κήπους της Νέας Παραλίας.

Φαίνεται ότι ακόμη και σήμερα, στην εποχή που πρέπει να είμαστε ουσιαστικοί και έντιμοι απέναντι στους πολίτες, υπάρχουν ορισμένοι που αντιμετωπίζουν την αυτοδιοίκηση με όρους φτηνής φάρσας…

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ