«Όχι» στον Τσίπρα λένε οι αγρότες! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

«Όχι» στον Τσίπρα λένε οι αγρότες!

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι την… Agrotica!

trakter_

Του Άρη Κουτσιούκη 

Την απόφαση να μη συναντηθούν με τον πρωθυπουργό, έλαβαν πριν από λίγο οι αγρότες που βρίσκονται στο πολιτιστικό κέντρο της Σίνδου και συνεδρίαζαν από τις 12:00 το πρωί για την έκβαση των αγώνων τους ενάντια στα φορολογικά μέτρα εξαθλίωσης όπως λένε χαρακτηριστικά, που προωθεί η κυβέρνηση.

Τα μπλόκα που υπερβαίνουν τα 60, αποφάσισαν να συνεχίσουν δυναμικότερα τις κινητοποιήσεις τους. Συγκεκριμένα, αλλάζει η διάρκεια που θα κρατούν κλειστές τις κεντρικές οδικές αρτηρίες σε όλη τη χώρα. Από τις 18:00 έως τις 21:00 τις απογευματινές ώρες, οι αγρότες θα κρατούν τους δρόμους κλειστούς ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για αύριο Τετάρτη όπου οι δρόμοι θα είναι κλειστοί από τις 12:00 το πρωί έως τις 14:00.

Οι αγρότες έδωσαν εκ νέου ραντεβού την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, όπου αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 15:00 στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα μπροστά στη ΧΑΝΘ, με τελικό στόχο… να φτάσουν στα εγκαίνια της Agrotica που πραγματοποιούνται την ίδια μέρα.

Να σημειώσουμε ότι την 26η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων θα εγκαινιάσει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βαγγέλης Αποστόλου, στις 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Αμετακίνητοι είναι οι αγρότες και στο μπλόκο της Νίκαιας, όπου αποφάσισαν πως μόνο από μηδενική βάση μπορεί να γίνει ο διάλογος με τον πρωθυπουργό, ανακοινώνοντας καθημερινούς 6ωρους αποκλεισμούς.

Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απ. Τζιτζικώστα;

Loading ... Loading ...

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ