Παγκόσμιος διαγωνισμός για... προφυλακτικά! - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Παγκόσμιος διαγωνισμός για… προφυλακτικά!

Φρενίτιδα...

Condomn

Δεν έχει διατυπωθεί ακόμη επιστημονικά επαληθεύσιμη φόρμουλα που θα εξηγεί και θα προβλέπει τα απαραίτητα στοιχεία για να βρει επιτυχία στα κοινωνικά δίκτυα μία δραστηριότητα και να καταλήξει Ιντερνετική Μόδα – όμως το σύγχρονο Διαδίκτυο προσφέρει συνεχώς δείγματα για όσα ανήσυχα πνεύματα θέλουν να διερευνήσουν το φαινόμενο.

Το πιο πρόσφατο είναι το Condom Challenge (Πρόκληση του Προφυλακτικου).

Όπως φαίνεται και από την ονομασία της, η νέα Μόδα αντλεί και συνεχίζει το Ice Bucket Challenge. Με την πάροδο επαρκούς χρόνου από την εμφάνιση και την παγίωσή του (μερικές ημέρες, που σε σε ιντερνετικό χρόνο μεταφράζεται σε σχεδόν μία αιωνιότητα), το Condom Challenge αδιαμφισβήτα πλέον είναι το κυρίαρχο διαδικτυακό meme.

Η τυπολογία του έχει ως εξής:

Το θύμα κάθεται, συνήθως σε μπανιέρα, και ο πρώτος συνεργός/δράστης στέκεται από πίσω του κρατώντας πάνω από το κεφάλι του ένα προφυλακτικό που έχει γεμίσει με νερό. Δεύτερος συνεργός καταγράφει τα γενόμενα στην κάμερα.

Ο πρώτος συνεργός αφήνει το προφυλακτικό να πέσει στο κεφάλι του θύματος. Αν η εκτέλεση είναι επιτυχής (και βάσιμα μπορεί κανείς να υποθέσει πως αυτό δεν είναι δεδομένο), το προφυλακτικό-νεροβόμβα καλύπτει το κεφάλι του θύματος, χωρίς να έχει γλιστρίσει ή σκάσει. Συνήθως σκάει όταν το θύμα προσπαθεί να το απομακρύνει από το κεφάλι του. Όλοι γελούν (θα μπορούσε κι αυτό να προσμετρηθεί στα ανεξήγητα της νέας ιντερνετικής μόδας).

Επισήμως, ο ευγενής σκοπός είναι να καταφανεί η αντοχή των προφυλακτικών και να διαδοθεί η χρήση τους και πέραν του Condom Challenge.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ