Παναγιώτης Κοκκόρης: Σταματήσαμε τον κατήφορο της ανεργίας… (ΒΙΝΤΕΟ) - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

Παναγιώτης Κοκκόρης: Σταματήσαμε τον κατήφορο της ανεργίας… (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τη συνέντευξη του υπ. Βουλευτή ΝΔ Α' Θεσσαλονίκης στο "E"

kokkoris_etv 3

Σίγουρος για την θετική πορεία της Ελλάδας με τη Νέα Δημοκρατία στο τιμόνι της διακυβέρνησης εμφανίσθηκε χτες στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, τ. Γ.Γ. Κοινωνικής Ασφάλισης, Παναγιώτης Κοκκόρης.

Ο Π. Κοκκόρης υπενθύμισε πως το 2012 χάνονταν καθημερινά 1.000 θέσεις εργασίας. «Πρέπει να θυμόμαστε πού ήμασταν και ποιες βάσεις έχουν τεθεί για να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα. Τους τελευταίους μήνες σταμάτησε ο κατήφορος της ανεργίας και έχουμε δημιουργία 50.000 νέων θέσεων εργασίας», τόνισε.

Όπως είπε ο τ. Γ.Γ. Κοινωνικής Ασφάλισης, η Ελλάδα ήταν στο χείλος του γκρεμού και σήμερα είναι σε μια σταθερή ανοδική πορεία. « Περάσαμε δύσκολες εποχές, με ανέχεια, με φτώχεια. Οι θυσίες του Ελληνικού λαού δεν πρέπει να ακυρωθούν», προειδοποίησε. «Για να πιάσουν τόπο πρέπει η Ελλάδα να προχωρήσει ομαλά και βάσει του σχεδιασμού που έχει τεθεί. Τέρμα οι μειώσεις μισθών και συντάξεων και με ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα θα πάει η Ελλάδα μπροστά με νέες θέσεις απασχόλησης», κατέληξε.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου για τον λόγο για τον οποίο θα πρέπει οι πολίτες να επιλέξουν τη Νέα Δημοκρατία, ο Π. Κοκκόρης απάντησε: «Η ΝΔ πλεονεκτεί λόγω σταθερότητας. Μπορεί να δώσει σιγουριά και ασφάλεια στον πολίτη για αύριο. Έχει ξεκάθαρο προσανατολισμό και οδικό χάρτη με βάση τον οποίο κινείται μέσα στα Ευρωπαϊκά δεδομένα. Το κράτος έχει συνέχεια. Έχει δεσμεύσεις και υποχρεώσεις. Τέλος Φεβρουαρίου πρέπει να γίνει αξιολόγηση. Μονομερώς παρατάσεις και οτιδήποτε άλλο δεν γίνονται. Τέτοιου είδους πολιτικές είναι αδύνατο να εφαρμοστούν. Έχουμε ξεκάθαρη πολιτική, προς την ανάπτυξη και την απασχόληση».

Δείτε το βίντεο:

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ