Παναρίτη: «Μιλάω όταν πρέπει» - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

Παναρίτη: «Μιλάω όταν πρέπει»

Νωρίτερα η ιστοσελίδα usay.gr είχε μεταφέρει πληροφορίες περί αναφορών της...

newego_LARGE_t_1101_54512912_type13031Μέσω Twitter η Ελ. Παναρίτη διέψευσε τις δηλώσεις δυσαρέσκειας που της αποδόθηκαν μετά τον σάλο που ξέσπασε για τον διορισμό της ως νέας εκπροσώπου της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, υπογραμμίζοντας: «Δεν έχω κάνει δηλώσεις, μιλάω όταν πρέπει».
Απαντώντας σε ερώτηση που της απηύθυνε δημοσιογράφος στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, για το εάν ισχύουν δηλώσεις που της αποδίδονται, η κ. Παναρίτη, ανέφερε: «Όχι, δεν έχω κάνει δηλώσεις, μιλάω όταν πρέπει. Λυπάμαι για τους χαρακτηρισμούς. Είναι κρίμα γιατί η κυβέρνηση πρέπει να πετύχει».

Νωρίτερα η ιστοσελίδα usay.gr είχε μεταφέρει πληροφορίες περί αναφορών της κ. Παναρίτη προς συνομιλητές της, σχετικά με τις αντιδράσεις που έχουν εκφραστεί από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ότι «αν δεν με θέλουν εκείνοι μία φορά, εγώ δεν τους θέλω δέκα. Πρόκειται για ανώριμες αντιδράσεις, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να προασπίσω τα συμφέροντα της χώρας μου όπως κάνω από την πρώτη στιγμή που μπήκα στη διαπραγματευτική ομάδα».

 

imerisia.gr

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ