Πανελλήνια πρωτιά σε δήμο της Θεσσαλονίκης! - Karfitsa.gr
Karfitsomata

Πανελλήνια πρωτιά σε δήμο της Θεσσαλονίκης!

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιου Καϊτεζίδη...

dhmos pulaias xortiath

Σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη  υλοποιεί για πρώτη φορά στην τοπική αυτοδιοίκηση ενδοϋπηρεσιακό σεμινάριο με θέμα τη «Διαμόρφωση Επιχειρησιακών Σχεδίων» βάσει του ειδικού μνημονίου συνεργασίας που υλοποιούν οι δύο φορείς. Το σεμινάριο υλοποιείται στο Δημαρχείο στο Πανόραμα από 11 έως 14 Ιανουαρίου 2016 και το παρακολουθεί  ομάδα εργασίας 26 στελεχών του δήμου και των νομικών του προσώπων με σκοπό την ενδυνάμωση των γνώσεων, των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων τους για την εκπόνηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του δήμου έως το 2019.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει θέματα σχεδιασμού, σύνταξης, υλοποίησης και παρακολούθησης μακροπρόθεσμου επιχειρησιακού σχεδίου με στόχο την τοπική ανάπτυξη εστιάζοντας στην κοινωνική, οικονομική και περιβαλλοντική αειφορία / βιωσιμότητα σε όλη τη δημοτική επικράτεια.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: «η δημοτική αρχή προκειμένου να κάνει πράξη το όραμά της για το οποίο την εμπιστεύτηκαν οι πολίτες αυτού του τόπου, εκπονεί το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του δήμου, συνδιαμορφώνοντας τις στρατηγικές τόσο με τα εσωτερικά στελέχη όσο και ακολούθως με την ίδια την τοπική κοινωνία. Έτσι λοιπόν εμπιστευόμαστε, ενθαρρύνουμε και ενισχύουμε τις ικανότητες των ανθρώπων του δήμου μας, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται επιτυχώς στα κρίσιμα ζητήματα και τις τοπικές προκλήσεις αναφορικά με την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων  για την αειφόρο ανάπτυξη του τόπου μας».

 

 

 

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ