Πάνω από 1.000 κιλά όστρακα ακατάλληλα για κατανάλωση εντοπίστηκαν στην Αλεξανδρούπολη - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Πάνω από 1.000 κιλά όστρακα ακατάλληλα για κατανάλωση εντοπίστηκαν στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη ένας 20χρονος

limeniko2Χίλια εξήντα ένα κιλά (1.061kg) όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, εντοπίστηκαν, βραδινές ώρες χθες, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ παράλληλα συνελήφθη  ένας 20χρονος ημεδαπός.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε στο δρόμο πλησίον παραλίας “ΑΝΘΕΙΑΣ” Αλεξανδρούπολης, Ι.Χ.Ε. όχημα, με επιβαίνοντα τον ανωτέρω το οποίο μετέφερε 66 σάκους με όστρακα είδους αχιβάδα, χωρίς παραστατικά, με σκοπό την πώληση – εμπορία τους .

Επιπρόσθετα, το σύνολο των αλιευμάτων δεν συνοδευόταν από τα προβλεπόμενα έγγραφα αναφορικά με την προέλευσή τους, δεν υπήρχε η προβλεπόμενη επισήμανση σε αυτά και κρίθηκαν ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, σύμφωνα με βεβαίωση του Τμήματος Κτηνιατρικής Π.Ε. Έβρου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο ανωτέρω ημεδαπός  για λαθρεμπορία από κοινού δίθυρων μαλακίων (οστράκων) του είδους αχιβάδας , κατοχή με σκοπό τη μεταφορά προς πώληση, το σύνολο των οποίων ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, ενώ κατασχέθηκε το  Ι.Χ.Ε. όχημα.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ