Πάνω από 20% φθηνότερο σε σχέση με πέρσι το φυσικό αέριο στη Θεσσαλονίκη! - Karfitsa.gr
Οικονομία

Πάνω από 20% φθηνότερο σε σχέση με πέρσι το φυσικό αέριο στη Θεσσαλονίκη!

Συνεχίζεται η επέκταση του δικτύου…

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Μειωμένη κατά 21,6% είναι η τιμή του φυσικού αερίου το Φεβρουάριο στη Θεσσαλονίκη, σε σχέση με το Φεβρουάριο του προηγούμενου έτους, μετά και τη μεγάλη πτώση στις διεθνείς τιμές. Εντωμεταξύ, το δίκτυο επεκτείνεται στο νομό, με εργασίες στη Σίνδο, το Ρετζίκι, το Μπαξέ Τσιφλίκι και τη Νικόπολη.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Εταιρείας Παροχής Αερίου Θεσσαλονίκης:

«Νέα Μείωση της τιμής του φυσικού αερίου»

Η χρήση του φυσικού αερίου αποτελεί την πρώτη επιλογή των πολιτών της Θεσσαλονίκης προσφέροντας οικονομία, ευκολία στη χρήση, ενώ παράλληλα συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος.

Αναγνωρίζοντας τη ζήτηση για τη χρήση φυσικού αερίου και παρά τη σημαντική οικονομική ύφεση, υλοποιείται σύμφωνα με το επιχειρησιακό πλάνο ένα ευρύ επενδυτικό πρόγραμμα, πραγματοποιώντας επεκτάσεις δικτύου σε υφιστάμενες καθώς και σε νέες περιοχές. Συγκεκριμένα το δίκτυο επεκτείνεται στις περιοχές της Σίνδου, των Πεύκων, των Νέων Επιβατών, στην περιοχή της Νικόπολης (Δήμος Σταυρούπολης) και στα Διαβατά, με τις εργασίες να έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ προβλέπεται να ολοκληρωθούν εντός του 2016 καλύπτοντας τις ανάγκες των πολιτών.

Σημαντική όμως είναι και η μείωση στην τιμή του φυσικού αερίου το μήνα Φεβρουάριο, η οποία είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και ανέρχεται σε 0,56 €/Nm³ (0,050 €/ kWh) για τη Θεσσαλονίκη συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων, μειωμένη κατά 21,6% σε σχέση με το Φεβρουάριο του προηγούμενου έτους, ενώ παρουσιάζει μείωση της τάξεως του 2,2% στην αυτόνομη θέρμανση (οικιακή χρήση) σε σχέση με τον Ιανουάριο 2016. Παράλληλα προσφέρει 24,8% εξοικονόμηση σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης.

Η ΕΠΑ Θεσσαλονίκης συνεχίζει με υπευθυνότητα να παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες στους πολίτες της, σταθερά από το 2000 και για το λόγο αυτό δίνει τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου και να απολαύσουν τα οφέλη του μέσα σε 30 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.

Η συγκεκριμένη δράση αφορά κτίρια που βρίσκονται στο υφιστάμενο δίκτυο φυσικού αερίου και οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να επωφεληθούν των προνομίων της δράσης, μπορούν να καταθέσουν «Αίτηση Ενδιαφέροντος» προκειμένου η Ε.Π.Α. να διενεργήσει δωρεάν αυτοψία στο χώρο τους και να τους επιδώσει τη σχετική προσφορά σύνδεσης.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ