Πανθεσσαλική ενημερωτική εκδήλωση συνεργατών της Interlife - Karfitsa.gr
Οικονομία

Πανθεσσαλική ενημερωτική εκδήλωση συνεργατών της Interlife

Περισσότεροι από εξήντα ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές

INTERLIFE ΛΑΡΙΣΑ ΟΚΤ 2015 2

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 14/10/2015 η Πανθεσσαλική Ενημερωτική εκδήλωση για τους συνεργάτες της INTERLIFE Ασφαλιστικής που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Larissa Imperial στην πόλη της Λάρισας.

Τους συνεργάτες Aσφαλιστικούς Διαμεσολαβητές υποδέχθηκε όλο το Τμήμα πωλήσεων Βορείου Ελλάδος, ενώ την εκδήλωση χαιρέτησε ο Επιθεωρητής Πωλήσεων της εταιρίας στη Θεσσαλία Βασίλης Σκάθαρος. Στη συνέχεια, η Προϊσταμένη Υποστήριξης Δικτύου της INTERLIFE, Μαρία Μηλιώνη, άνοιξε την εκδήλωση παρουσιάζοντας την εταιρία μέσα από μια διαφορετική ματιά, αυτή των αριθμών. Αναφέρθηκε στα 25 χρόνια δυναμικής και ανοδικής πορείας της εταιρίας, στην κερδοφορία της, στην αύξηση του Ανθρώπινου Δυναμικού της, στα 90 καινοτόμα προγράμματά της, στην επέκταση του Δικτύου Συνεργατών, ενώ δεν παρέλειψε μεταξύ άλλων να επισημάνει πως η INTERLIFE έχει σχεδιάσει και παρέχει στο Δίκτυο των Συνεργατών της εξειδικευμένες και αποκλειστικά σχεδιασμένες υπηρεσίες προκειμένου να διευκολύνει το έργο τους, αλλά και την επιβράβευση που τους παρέχεται μέσα από το σύστημα καρτών Premiums & Bonus.

INTERLIFE ΛΑΡΙΣΑ ΟΚΤ 2015_n

Την ενημέρωση για τα καινοτόμα Προγράμματα Υγείας και Νοσοκομειακής Περίθαλψης καθώς και τα Προγράμματα Ασφάλισης Περιουσίας της INTERLIFE έκανε ο Product Manager της εταιρίας, Ηλίας Αλεξανδρίδης. Ανέλυσε διεξοδικά τα χαρακτηριστικά των προγραμμάτων Υγείας, τις παρεχόμενες προνομιακές καλύψεις, ενώ επεσήμανε τα πλεονεκτήματά τους έναντι του ανταγωνισμού. Στη δεύτερη ενότητα παρουσίασε τα Προγράμματα Ασφάλισης Περιουσίας της INTERLIFE και συγκεκριμένα των κατοικιών – ενυπόθηκων και μη –καταστημάτων, γραφείων, φαρμακείων, ξενοδοχείων, ηλεκτρονικού εξοπλισμού και φωτοβολταϊκών, ενώ δεν παρέλειψε να δείξει παραδείγματα τιμολόγησης.

Την εκδήλωση έκλεισε η Διευθύντρια Παραγωγής της εταιρίας, Κατερίνα Ιωαννίδου, η οποία αναφέρθηκε τα Προγράμματα Ασφάλισης Λοιπών Κλάδων στο σημαντικό ρόλο που παίζουν οι καλύψεις που παρέχει η INTERLIFE αλλά και στην ταχύτητα εξυπηρέτησης που απολαμβάνουν οι συνεργάτες Διαμεσολαβητές.

Παρών στο πάνελ ήταν και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Λοιπών Κλάδων, Γιώργος Τσιμπόλης, ο οποίος απάντησε σε διευκρινιστικές ερωτήσεις και έλυσε απορίες των συμμετεχόντων.

Ο προβληματισμός που αναπτύχθηκε και το εύρος των ερωτήσεων έδωσαν το στίγμα της εκδήλωσης, σε μία αίθουσα με περισσότερους από 60 Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές οι οποίοι, εκτός από την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, είχαν προσέλθει και από τις γειτονικές πόλεις.

 

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ