ΠΑΟΚ, αλλιώς εξωτερικό για Κλάους - Karfitsa.gr
Αθλητισμός

ΠΑΟΚ, αλλιώς εξωτερικό για Κλάους

Αναζητείται η χρυσή τομή

 

paok

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη παραμένει στην επικαιρότητα για τον ΠΑΟΚ από την στιγμή που δεν υπάρχει στο προσκήνιο κάποια άλλη μεταγραφή. Ο Σαββίδης και ο Κλάους τα είπαν, αλλά δεν συμφωνήσαν καθώς η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές, όπως κι αν το δει κάποιος, είναι σημαντική. 

Οι Θεσσαλονικείς πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων θα έχουν μια ακόμα συνάντηση με την πλευρά του διεθνή επιθετικού προκειμένου  να βρουν την χρυσή τομή. Πιθανότατα εκτός του Ιβάν Σαββίδη θα είναι και ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Ιάκωβος Αγγελίδης. Ξέρετε πως είναι αυτά «ανέβα λίγο εσύ να κατέβω λίγο εγώ». Η διαφορά όμως που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι 100-150.000 ευρώ.

Βλέπει εξωτερικό

Αν σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση τότε ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να χάσει ίσως το μεγαλύτερο περιουσιακό του στοιχείο χωρίς να βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία του. Ο Κλάους, που θα τιμήσει το συμβόλαιο του με τον Δικέφαλο, θα αναζητήσει αλλού την τύχη του με κατεύθυνση στο εξωτερικό. Άλλωστε τα τελευταία δύο χρόνια στα γραφεία της ΠΑΕ έχουν φτάσει προτάσεις από διάφορες ομάδες, όμως υπήρχε αρνητική απάντηση από τους Θεσσαλονικείς. Αυτή την φορά όμως τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά  καθώς η πλευρά του ποδοσφαιριστής από τον Δεκέμβριου θα μπορεί να συζητά και να διαπραγματεύεται με οποιαδήποτε ομάδα.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ