Παραδοσιακά κάλαντα έψαλαν στον Α. Τζιτζικώστα (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Media Πολιτική

Παραδοσιακά κάλαντα έψαλαν στον Α. Τζιτζικώστα (ΦΩΤΟ)

«Εύχομαι χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα με υγεία»

151224-Xristougenna PKM1

Τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα φιλαρμονικές, μπάντες, χορωδίες, σύλλογοι και φορείς στον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα η μπάντα του Γ’ Σώματος Στρατού, η «Στέγη Πολιτισμού και Κοινωνικής Συμπαράστασης Αριστοτέλης», ο σύλλογος έρευνας και διάδοσης της κρητικής παράδοσης «Ιδέα Γη», η μπάντα του Δήμου Θεσσαλονίκης, το Λύκειο Ελληνίδων, ο Σύλλογος Κερκυραίων οι «Φαίακες», η ΚΝΕ και η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας επισκέφτηκαν την Περιφέρεια για να τα ψάλουν στον Περιφερειάρχη και στην Αντιπεριφερειάρχη Βούλα Πατουλίδου. Το παρόν έδωσε και η σύζυγος του κ. Τζιτζικώστα Ελεάνα Βλάχου.

«Εύχομαι χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα με υγεία, σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να φέρουν σε όλους τους συμπολίτες μας χαμόγελο και αισιοδοξία. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαία για τον τόπο μας η αρμονική κοινωνική συνύπαρξη, η δύναμη και το κουράγιο, η συνοχή και η συνέπεια λόγων και έργων, ώστε να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη Μακεδονία μας, για την Ελλάδα μας.» δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας.

«Αυτές τις μέρες ας αναλογιστούμε όλοι πόσο σημαντικό είναι να βοηθάμε από το υστέρημά μας και με όσες δυνάμεις έχουμε τους συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται περισσότερο. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με συγκεκριμένες δράσεις σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, προχωρά στην πράξη κι όχι στα λόγια, στην ενίσχυση όλων όσοι δοκιμάζονται από την κρίση. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2016, με υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη» κατέληξε.

151224-Xristougenna PKM2

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ