, Σάββατο
02 Δεκεμβρίου 2023

Ζήτησε σεξ με… κουπόνια!

Δεν το προλαβαίνουν στη Ρωσία τον πρόεδρο του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, καθώς μετά τη δήλωση ότι οι Αμερικάνοι κρύβονταν πίσω από την πτώση μετεωριτών, πρότεινε και το μέτρο οι πολίτες να κάνουν σεξ με… κουπόνια!

Όπως ανέφερε, το νομοσχέδιο για το κάπνισμα, για το οποίο η ρωσική Κάτω Βουλή θα προχωρήσει την προσεχή Τρίτη στην τρίτη και τελική ανάγνωση, θα πρέπει να είναι πολύ πιο σκληρό, ενώ θα πρέπει να περιοριστούν η υπερβολική κατανάλωση τροφίμων και το πολύ… σεξ.

Το νομοσχέδιο προτείνει την απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσια κτήρια, σχολεία και πανεπιστήμια, νοσοκομεία, γήπεδα, εστιατόρια, τρένα και σιδηροδρομικούς σταθμούς, καθώς και στους σταθμούς του μετρό.

«Χρειαζόμαστε μια διαφορετική φόρμουλα: το κάπνισμα πρέπει να απαγορευθεί παντού, εκτός από το αυτοκίνητό σας, αν κλείσετε όλα τα παράθυρα, καθώς και στο διαμέρισμά σας, αν δεν υπάρχει κανείς άλλος εκεί. Κλείστε όλα τα παράθυρα και αυτοδηλητηριαστείτε» δήλωσε ο Ζιρινόφσκι κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξης σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί: «Χρειαζόμαστε περιορισμούς και στο φαγητό. Οι άνθρωποί μας είναι χορτασμένοι πολίτες με πάρα πολύ λίπος. Το σεξ θα πρέπει επίσης να περιορίζεται σε μία φορά ανά τρίμηνο, μέσω της έκδοσης αδειών, μέσω ποσοστώσεων ή κουπονιών».

«Οι άνθρωποι κάνουν πάρα πολύ σεξ, τρώνε, πίνουν, καπνίζουν πολύ και πεθαίνουν 20 χρόνια νωρίτερα. Παντού -στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ιαπωνία- ζουν περισσότερο. Γιατί θα πρέπει να χαθούμε;» διερωτήθηκε.