, Τρίτη
05 Δεκεμβρίου 2023

Κυνήγι και… σκουπίδια στους τροϊκανούς (Φωτο)


Ημέρα εκπλήξεων για το κλιμάκιο της τρόικας, το οποίο το απόγευμα της Τρίτης είχε προγραμματισμένη συνάντηση με την Κ.Ε.Δ.Ε. στα γραφεία της ένωσης στην οδό Γενναδίου, στα Εξάρχεια.
Φθάνοντας στα γραφεία της Κεντρικής Ένωσης Δημάρχων Ελλάδος, τους περίμενε μία ανεπάντεχη έκπληξη, καθώς εργαζόμενοι και συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ είχαν αποκλείσει την είσοδο του κτιρίου , αφού είχαν φράξει την πόρτα με κάδους σκουπιδιών.
Η… ταλαιπωρία των «τροϊκανών» δεν σταμάτησε εκεί, καθώς περίπου 50 εργαζόμενοι της τοπικής αυτοδιοίκησης μόλις τους αντιλήφθηκαν, τους πήραν… στο κυνήγι μέχρι την οδό Ακαδημίας, όπου είχαν σταθμεύσει τα οχήματά τους.
Μάλιστα, οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να λιντσάρουν τους εκπροσώπους της τρόικας, προκαλώντας περιορισμένες φθορές στα οχήματά τους.
Να υπενθυμίσουμε πως το πρωί της Τρίτης, δεκάδες άτομα με ειδικές ικανότητες είχαν αποκλείσει την είσοδο του υπουργείο Εργασίας, με αποτέλεσμα οι εκπρόσωποι της τρόικας να φυγαδευτούν στην πίσω πόρτα του κτιρίου, προκειμένου να συναντηθούν με τον υπουργό, κ. Βρούτση.
Διαβάστε επίσης: Ο Τόμσεν πήγε… γυμναστήριο