Μήνυση αστυνομικών κατά της Λιάνας Κανέλλη- Αντιδρά το ΚΚΕ
Μήνυση κατά της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη υπέβαλαν το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Κοζάνης με την αιτιολογία ότι η κ. Κανέλλη είχε αποκαλέσει σε μια συνέντευξη της τους αστυνομικούς φασιστοειδή.
Σε ανταπάντηση το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αναφέρει ότι εν λόγω μήνυση αποτελεί ενέργεια πολιτικά σκόπιμη, που τα κίνητρά της δημιουργούν ερωτηματικά.
«Το απόσπασμα της προεκλογικής συνέντευξης την οποία επικαλούνται έχει ακριβώς το αντίθετο περιεχόμενο από αυτό που αναφέρουν ως βάση της μήνυσής τους. Η μήνυση κατά της βουλευτού του ΚΚΕ έχει κατ’ επέκταση ως στόχο το ΚΚΕ και έτσι θα αντιμετωπιστεί», επισημαίνεται χαρακτηριστικά, ενώ τονίζεται ότι η Λιάνα Κανέλλη θα ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα της.