, Σάββατο
15 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Τη Δευτέρα το εξιτήριο τoυ πρωθυπουργού

Το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να πάρει εξιτήριο ο Πρωθυπουργός, μετά την επιτυχή επέμβαση αποκατάστασης αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς, στην οποία υπεβλήθη.
Όπως γνωστοποίησαν οι θεράποντες ιατροί του, ο Αντ. Σαμαράς έχει ανανήψει καλώς και θα παραμείνει για νοσηλεία στο Αττικό Νοσοκομείο και για έλεγχο της μετεγχειρητικής του πορείας.  Τόσο ο διοικητής του νοσοκομείου Αττικόν, Η. Λαμπίρης, όσο και ο επικεφαλής της ομάδας, που πραγματοποίησε την επέμβαση, Π. Θεοδωσιάδης, ανέφεραν ότι στόχος της επέμβασης ήταν η πλήρη αποκατάσταση της βλάβης, κάτι που επετεύχθη και γι’ αυτό τον λόγο δεν θα χρειαστεί να ακολουθηθεί θεραπεία.
Οι επιστήμονες έκριναν ως σοβαρή την αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς και είπαν ότι ο νέος Πρωθυπουργός έπρεπε να μπει άμεσα στο χειρουργείο, διότι υπήρχε κίνδυνος να αποκολληθεί ακόμη και η ωχρά.
Οι γιατροί θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν αύριο κατά πόσον ο Πρωθυπουργός θα μπορεί να ταξιδέψει αεροπορικώς, τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.