, Τετάρτη
22 Μαρτίου 2023

Με άρωμα αυτοδιοικητικών και βουλευτικών εκλογών η πρεμιέρα του ΑΡΗ (ΦΩΤΟ)

Του Γιάννη Νάκου
Έντονη ήταν η πολιτική παρουσία στη σουίτα του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης, στον εντός έδρας αγώνα μεταξύ του Άρη και του Λεβαδειακού, στη πρεμιέρα των κιτρινόμαυρων μπροστά στο φίλαθλο κοινό τους.

Ειδικότερα το παρών στο γηπεδο ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτης Ιγνάτιος Καϊτετζίδης μαζί με τον δήμαρχο Λαγκαδά Γιάννη Καραγιάννη και τον ιδιαίτερα δραστήριο πολιτικά Φάνη Παπά.
«Ο Άρης ενώνει»
Όπως είναι φυσιολογικό τα τρία ονόματα δεν ειναι τυχαία, καθως εκτος απο την αγαπη τους για τον Άρη, τους συνδέει και η αγαπη για την πολιτική. Η τελευταία μάλιστα έχει την τάση να χωρίζει τους ανθρώπους.Κάτι τέτοιο δεν φάνηκε όμως προς το παρόν ικανό για να μπορέσει να διασπάσει το πολύ ευχάριστο κλίμα ένεκα που επικράτησε καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

« Η ατάκα»
Ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο διαδραματίστηκε κατα τη διάρκεια του ημιχρόνου, καθώς σε συνομιλία μεταξύ του Φάνη Παππά και ανθρώπων που ανήκουν στον ευρύτερο επιχειρηματικό και αγροτικό χώρου της περιφερειακής ενότητας Κεντρικής Μακεδινίας, ειπώθηκαν αρκετά πειράγματα. Το πιο πετυχημένο μάλιστα ήταν το εξής προς τον τέως Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας: « Αν και πολύ κοντά στον Μητσοτάκη εντούτοις γουρλής για τον Άρη μέχρι στιγμής»
«Το συμπέρασμα»
Αυτό το οποίο παρατήρησε η «Κ» είναι αφενώς πως οι «προεκλογικές διαδρομές» δύο εκ των τριών προαναφερθέντων συμπίπτουν,(είναι γνωστό άλλωστε) γεγονός που δεν αποκλείει κινήσεις και στρατηγικές με άξονα το εγγύς μέλλον, και αφετέρου πως κάτι τέτοιο ίσως παρακινήσει και τους υπόλοιπους «μνηστήρες» να προβούν σε ανάλογες ενέργειες κυρίως συνεργατικής φύσεως.