, Τρίτη
25 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Οι ατάκες του Κυριάκου στη Θεσσαλονίκη

Μερικές ατάκες με σημασία επιφύλασσε στους σχολιασμούς του ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια των διαφόρων επισκέψεων που πραγματοποίησε στη Θεσσαλονίκη. Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ένα από τα νοσοκομεία που σήκωσε το βάρος της υγειονομικής κρίσης, όταν αναγκάστηκε να περάσει πάνω από ένα τσιμεντένιο εμπόδιο για να βρεθεί κοντά στο προσωπικό του νοσοκομείου, κάποιος από τους παρευρισκόμενους του είπε “περνάτε εμπόδια;” για να λάβει την άμεση απάντηση του πρωθυπουργού “εσείς περνάτε” δίδοντας έτσι και τα εύσημα στους υγειονομικούς υπαλλήλους.
Μια άλλη ατάκα με σημασία ήταν αυτή που είπε μόλις αντίκρισε διαμαρτυρία εργαζομένων των ΟΤΑ στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης “επανήλθαμε στην κανονικότητα” ήταν ο σχολιασμός του.
Στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας “Άγιος Παντελεήμων” ο πρωθυπουργός μεταξύ άλλων συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως Βαρνάβα και αφού έλαβε τις ευχές του, ο κ. Μητσοτάκης του είπε “βλέπω το χαμόγελο σας παρά τη μάσκα”.
“Ενδυματολογικά είμαστε πολύ πίσω, εσύ είσαι πολύ μπροστά” είπε μόλις αντίκρισε τις ενδυματολογικές προτιμήσεις της αντπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλας Πατουλίδου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.