, Τρίτη
21 Μαρτίου 2023

Ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύεται την Τζένη Μπαλατσινού

Η κοσμική Αθήνα είχε συγκλονιστεί από χαρά όταν είχε μάθει ότι ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού είναι μαζί. Η σχέση τους μεσουράνησε τις κοσμικές στήλες και το ζευγάρι έδειχνε να ζει έντονα τον έρωτά τους, μέχρι που ξεκίνησαν οι κακές γλώσσες ξεκίνησαν να κάνουν λόγο για μεγάλο χωρισμό.
Μάλιστα οι φήμες φούντωσαν όταν ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε να έχει μετακομίσει στο πατρικό του. Τότε όλοι το είχαν σιγουρέψει ότι η σχέση τους είχε τελειώσει.
Τώρα όμως το ζευγάρι έρχεται να διαψεύσει με τον πιο επίσημο τρόπο διότι αποφάσισαν να πάνε την σχέση τους ένα βήμα παρακάτω και να παντρευτούν.Έτσι λοιπόν σήμερα (10.04.2019) στην Καθημερινή μπορούμε να βρούμε την αγγελία γάμου του ζευγαριού! Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα, αλλά δεν ξέρουμε την ημερομηνία.
Αναλυτικά η αγγελία:
«Ο Βασίλειος Κικίλιας γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Μαρίας, το γένος Βουτσινού και η Πολυξένη-Τζένη Μπαλατσινού γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Βασιλείου και της Σοφίας, το γένος Χριστοδούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής»