, Δευτέρα
27 Μαρτίου 2023

Στηρίζει Σ. Μπενσασσών ο Μ. Κυριζίδης

Την πρόθεσή του να στηρίξει τον Σίμο Μπενσασσών ως πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης εξέφρασε σε δηλώσεις του ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μάκης Κυριζίδης.

Όπως ανέφερε, από την πρώτη στιγμή που εξελέγη δημοτικός σύμβουλος, προσπάθησε να ασκήσει εποικοδομητικά το ρόλο του και τόνισε πως από τότε που ο Γ. Μπουτάρης εξέφρασε την πρόθεσή του να μη θέσει ξανά υποψηφιότητα για δήμαρχος, είχε επισημάνει ότι υπάρχει ο κίνδυνος ακυβερνησίας στο δήμο. «Η εξέλιξη της παραίτησης της προέδρου αλλά και οι συνεχείς αποστάσεις συμβούλων, αυξάνει τον κίνδυνο αυτό», σημείωσε ο κ. Κυριζίδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι σίγουρο ότι η ψηφοφορία για ανάδειξη προέδρου δύναται να γίνει πεδίο ξεκαθαρίσματος των εσωτερικών προβλημάτων της «Πρωτοβουλίας», η πόλη ωστόσο δεν φταίει και τα προβλήματα δεν περιμένουν. «Ο δήμος πρέπει να έχει συνέχεια. Για όλα αυτά δηλώνω πως θα στηρίξουμε ως “Θεσσαλονίκη Θετικά” μαζί με την κ. Αβραμίδου και τον κ. Ράπτη, την πρόταση του δημάρχου για πρόεδρο τον κ. Σίμο Μπενσασόν, ως ελάχιστη συμβολή για τη συνέχεια της λειτουργίας του δήμου. Τα εσωτερικά  προβλήματα  της ‘’Πρωτοβουλίας’’ δεν πρέπει και δεν αφορούν τη καθημερινότητα της πόλης μας», επισήμανε ο κ. Κυριζίδης.