, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Περίπου 130.000 ευρώ κόστιζε το γυμναστήριο του Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ (ΦΩΤΟ)

papandreou-kozani16
Με αποκαλύψεις συνεχίζονται οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τη διερεύνηση της χρηματοδότησης κομμάτων και μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας.
Ενώπιον των μελών της Επιτροπής βρίσκεται σήμερα ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Σαλαγιάννης, ο οποίο απαντώντας σε ερώτηση του Ηλία Κασιδιάρη σχετικά με το γυμναστήριο του Γιώργου Παπανδρέου δήλωσε πως:
Για το γυμναστήριο στην οδό Ιπποκράτους είχαν ξοδευτεί για Cross-trainer μηχάνημα 17.000 ευρώ, και «μηχάνημα για προσαγωγούς» 7.000 ευρώ, τα οποία χρέωσε στο ΠΑΣΟΚ ο πρώην πρωθυπουργός.
Ας σημειωθεί ότι η αξία των μηχανημάτων σύμφωνα με την καταγραφή που έκαναν στελέχη του κόμματος και ειδικοί, ανέρχεται σε 105.000 ευρώ και μαζί με τον ΦΠΑ σε 130.000 ευρώ.
«Το ΠΑΣΟΚ αναγνωρίζει τις οφειλές του και την ηθική του υποχρέωση απέναντι στις δανείστριες τράπεζες, καταβάλλει όσα περισσότερα μπορεί, ήδη κατέβαλε 15 εκ. από το 2011 μέχρι σήμερα, και είναι σε διαρκή συνεννόηση μαζί τους για να βρεθεί η προσφορότερη λύση» τόνισε ο κ. Σαλαγιάννης.
timologio_0-660x1174

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.