, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στο πλευρό του δημάρχου Κορδελιού- Ευόσμου η Κατερίνα Νοτοπούλου

Στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρου Σούλα με την επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη κ. Κατερίνα Νοτοπούλου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Ιουνίου συνάντηση εργασίας των δύο πλευρών για τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, παρουσία του Αντιδημάρχου Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλη Ανδρεάδη και του Ειδικού Συμβούλου του Πρωθυπουργικού Γραφείου κ. Γιάννη Αντωνιάδη.

Στο επίκεντρο της επίσκεψης του Δημάρχου στο Γραφείο του Πρωθυπουργού  και της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε, τέθηκε το θέμα της ανέγερσης του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, με την κ. Νοτοπούλου να διαβεβαιώνει τον κ. Σούλα ότι ο Πρωθυπουργός θα τηρήσει την υπόσχεσή του για τη χρηματοδότηση του έργου. Παράλληλα κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα της ανέγερσης του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κορδελιού (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.),  το ζήτημα της νομοθετικής παρέμβασης ώστε να καταστεί εφικτή η καταβολή των δεδουλευμένων των απλήρωτων εργαζομένων της ΔΗΚΕΚΕ καθώς και η παραχώρηση τμήματος του Στρατοπέδου Παπακυριαζή στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρο Σούλα η κ. Νοτοπούλου εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του  Πρωθυπουργικού Γραφείου  για όλα τα θέματα που συζητήθηκαν, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε η ίδια για την επίλυση του προβλήματος στέγασης του   Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.