, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Το διοικητικό συμβούλιο του Λιμανιού για τον… πρώην πρόεδρό του!

Το  Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΘ ΑΕ εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για την απώλεια του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και πρώην Προέδρου του ΔΣ της ΟΛΘ ΑΕ, Γιάννη Παντή.
Ως Πρόεδρος του ΔΣ της ΟΛΘ ΑΕ, ο Γιάννης Παντής εργάστηκε με πάθος και αφοσίωση για τη σύσφιξη των σχέσεων του λιμανιού με τους φορείς και την κοινωνία της πόλης σε μία ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για το μέλλον της εταιρίας. Με ευαισθησία και όραμα έθεσε τις βάσεις για την ανάδειξη του Ιστορικού Αρχείου της ΟΛΘ ΑΕ. Σήμερα συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο για τη διάσωση και προβολή της ιστορίας του Λιμένα Θεσσαλονίκης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΘ ΑΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στη σύζυγο, στο γιο και στους οικείους του εκλιπόντος.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασής του σήμερα, Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΘ ΑΕ αποφάσισε ομόφωνα να καταθέσει, αντί στεφάνου, χρηματικό ποσό σε λογαριασμό της μη κυβερνητικής οργάνωσης για την προστασία του περιβάλλοντος WWF Ελλάς.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.