, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Και η Εύα Καϊλή κατά της… Φώφης!

Η ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύα Καϊλή άσκησε σκληρή κριτική κατά στελεχών του ΠΑΣΟΚ και ειδικά από το περιβάλλον της προέδρου Φ. Γεννηματά. Κι αυτό επειδή του κατηγορεί ότι δεν επιθυμούν -όπως είπε- να ανοίξει το κόμμα και να μεγαλώσει.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, η Ε. Καϊλή τόνισε μεταξύ άλλων: «Σε μια παράταξη υπάρχουν διαδικασίες που θέλουν τη διεύρυνση της παράταξης. Οι διαδικασίες αυτές δεν τηρήθηκαν. Δεν αρκεί σε όλους εμάς ένα μικρό κόμμα. Ορισμένοι από το περιβάλλον της ηγεσίας το φοβούνται αυτό και δεν θέλουν τη διεύρυνση και άλλα πρόσωπα γιατί ίσως να φοβούνται το ανταγωνισμό».

Ακολούθως υποστήριξε τα εξής: «Το συνέδριο θα πρέπει να γίνει όχι με διορισμένους άλλα με εκλεγμένα στελέχη. Βλέπετε τι γίνεται στη Γαλλία με τον Μακρόν που είναι 39 ετών. Αν γίνει συνέδριο με εκλογικές διαδικασίες θα πρέπει να κατεβούν κι άλλοι υποψήφιοι, δεν αμφισβητεί κανείς την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, η πρόταση που κατατέθηκε ήταν για μια συνδιάσκεψη χωρίς εκλογικές διαδικασίες και γι’ αυτό δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.