, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ποιον δήμο ταλανίζουν χρήμα και σεξ

Χαμός στον Δήμο Άργους-Μυκηνών από τη στιγμή που η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Δέσποινα Δαμασκηνού, συνελήφθη προ ημερών με προσημειωμένα 2.000 ευρώ και με την κατηγορία για δωροληψία και εκβίαση, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Τι συνέβη; Τεχνίτης είχε κατασκευάσει στέγαστρο σε δημοτικό σχολείο της περιοχής, αλλά δεν είχε πληρωθεί. Απευθύνθηκε στην κα Δαμασκηνού για να πληρωθεί και, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, του ζήτησε «φακελάκι» 2.000 ευρώ, για να «διεκπεραιωθεί εν συνεχεία το θέμα της πληρωμής του».

Ο νεαρός τεχνίτης, πάντα σύμφωνα με τους δικούς του ισχυρισμούς, απευθύνθηκε στον δήμαρχο, ο οποίος τον συμβούλεψε να κάνει ακριβώς ό,τι του υπέδειξε η κα Δαμασκηνού.

Στην συνέχεια, ο νεαρός τεχνίτης ενημέρωσε σχετικά την Αστυνομία και έκλεισε ραντεβού με τη δημοτική σύμβουλο, δίνοντάς της 2.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν κα Δαμασκηνού, ενώ ο δήμαρχος τελικά δεν συνελήφθη, καθώς παρήλθε το αυτόφωρο.

«Είναι πρώην μου, θέλει να με εκδικηθεί», ισχυρίζεται από την πλευρά της η κα Δαμασκηνού.

Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Spy News της εφημερίδας Παρασκήνιο

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.