, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ψάχνονται για τα τρία στελέχη τους στην Πειραιώς

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στην ΝΔ εξετάζουν με προσοχή τα στοιχεία που έχουν φτάσει από επιτελείς και συνδικαλιστές του υπουργείου Οικονομικών σχετικά, με την εμπλοκή τριών στελεχών της Θεσσαλονίκης, ενός πολιτευτή, ενός πρώην βουλευτή και ενός νυν βουλευτή.

Για τους οποίους φημολογείται ότι είχαν έντονη δραστηριότητα στο παρελθόν σε υποθέσεις μεγάλου φορολογικού ενδιαφέροντος και στις οποίες με την μεσολάβηση τους κατάφεραν να τους γίνουν ευνοϊκές ρυθμίσεις με αποτέλεσμα οι μεν φοροφυγάδες φίλοι τους  να ωφεληθούν δεκάδες εκατομμύρια, το δε ελληνικό Δημόσιο να ζημιωθεί με δεκάδες εκατομμύρια.

Πληροφορούμαστε ακόμη, ότι η κυβέρνηση εξετάζει με ιδιαίτερο ζήλο τις υποθέσεις γαλάζιων εφοριακών και των πολιτικών προϊσταμένων τους και  ότι σύντομα θα υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις. «Φρέσκος» Βουλευτής που προσχώρησε πρόσφατα στη ΝΔ, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και ενημερώνει σχετικά…

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.