, Πέμπτη
20 Ιουνίου 2024

search icon search icon

2.400 ευρώ για αλλαγή πινακίδων (!)

Με έκπληξη είδαμε στην Διάυγεια της απόφαση για έγκριση δαπάνης ύψους 2400 ευρώ για την προμήθεια φωτεινής επιγραφής και πινακίδων για το ΥΜΑΘ, καθώς όπως είχαμε γράψει στο REDALERT στις 2/7 σto σχετικό ρεπορτάζ, σύμφωνα με τα όσα μετέδιδε το υπουργείο, το κόστος της νέας ταμπέλας επρόκειτο να είναι μηδενικό, καθώς τα γράμματα που χρησιμοποιήθηκαν υπήρχαν στις αποθήκες του υπουργείου, ενώ το ειδικό συνεργείο έγινε δωρεά από έναν επαγγελματία στη μνήμη του Απόστολου Τσουρέκα.
Ωστόσο, με απόφαση της προϊσταμένης του τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου, Θεοφανίας Κλεανθίδου, η οποία δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια», εγκρίθηκε δαπάνη, ύψους 2.398,50 ευρώ, για την προμήθεια φωτεινής επιγραφής και πινακίδων για τις ανάγκες του κτιρίου του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης.
Σε επικοινωνία του REDALERT με την κ. Κλεανθίδου, η ίδια εξήγησε ότι η δαπάνη εγκρίθηκε γιατί τα γράμματα της αποθήκης ήταν φθαρμένα και χρειαζόταν να γίνει αντικατάστασή τους, όπως επίσης έπρεπε να γίνει και συντήρηση του φωτισμού τους. «Πράγματι τα μισά γράμματα υπήρχαν αλλά τα υπόλοιπα έπρεπε να αλλάξουν, όπως έπρεπε και να αλλάξουν και τα λεντάκια για τον φωτισμό. Ήταν αναγκαίο να γίνει», ανέφερε.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.