00:07, Παρασκευή
07 Οκτωβρίου 2022

Ανακοίνωση με… τρεις μέρες καθυστέρηση

Loverdos-Kouvelis-570
Με τρεις μέρες… καθυστέρηση σχολίασε η Δημοκρατική Αριστερά Θεσσαλονίκης τον ανασχηματισμό. Τα τοπικά στελέχη της… πλατείας Αριστοτέλους βέβαια εκτός από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ βάζουν στο στόχαστρό τους τον Ανδρέα Λοβέρδο αλλά και στελέχη του… κόμματός τους!
«Ο ανασχηματισμός εξασφαλίζει την συνέχεια της οικονομικής πολιτικής, Χαρδούβελης στο Οικονομίας, Στουρνάρας στην Τράπεζα της Ελλάδας.  Διανθίστηκε με τηλεπερσόνες της λαϊκής δεξιάς, με το βλέμμα στις βουλευτικές εκλογές και χρησιμοποιήθηκε από τον Σαμαρά – Βενιζέλο για τη λύση των εσωκομματικών ισορροπιών» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση και συνεχίζει: «Οι μεταρρυθμιστές 58-Ελιάς και η εσωκομματική αντιπολίτευση Ψαριανός, Λυκούδης, κατάπιαν την γλώσσα τους, ούτε είδαν, ούτε άκουσαν.
Αλήθεια, μην ξεχάσουμε τον κ. Λοβέρδο, ο οποίος αμείφθη για την συνεισφορά του στην κεντροαριστερή Ελιά  με το Υπουργείο Παιδείας για να εφαρμόσει δεξιές πολιτικές. Όλα όμορφα, αγγελικά πλασμένα, με τις ευλογίες και της δεξιάς και της παραδομένης κεντροαριστεράς». Και να φανταστείτε ότι μέχρι πριν λίγο καιρό η ΔΗΜΑΡ συμμετείχε στην κυβέρνηση και όταν έφυγε ο Φώτης Κουβέλης έδινε τα χέρια με τον Ανδρέα Λοβέρδο στο Μακεδονία Παλλάς.