fbpx

, Δευτέρα
20 Ιανουαρίου 2025

search icon search icon

Δεν θα του βγει σε καλό του Αλέξη η Ροδόπη

Να δείτε που αυτή η ιστορία στη Ροδόπη δεν θα του βγει σε καλό του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε ενημερωθεί για τη δράση των δύο υποψήφιων βουλευτών του και τη σχέση τους με το τουρκικό προξενείο και τον ψευδομουφτή της Ξάνθης, χειρίστηκε το θέμα ανεύθυνα και σχεδόν ανθελληνικά.

Αφού όχι μόνο δεν τους έβγαλε, αλλά τους επιβράβευσε, προσπαθώντας δήθεν να τους προστατεύσει φέρνοντας το θέμα της μειονότητας στον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά.

Οι ίδιοι οι Τούρκοι, μέσω του Τύπου, λένε ότι ο «Μητσοτάκης τα έβαλε με τους “Τούρκους” υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ». Προβλέπω ότι μετά και την ανεύθυνη πολιτική ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη ο χριστιανικός πληθυσμός αλλά και μερίδα των μουσουλμάνων θα αλλάξουν στάση και θα αποδοκιμάσουν τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας «γαλάζιο» τον νομό. Προβλέπω, επίσης, ότι τα πατριωτικά κοινά θα στείλουν ακόμα ένα μήνυμα στον ΣΥΡΙΖΑ και θα δώσουν ένα ποσοστό στη ΝΔ μεγαλύτερο από αυτό που έλαβε στις 21 Μαΐου.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.