fbpx

, Δευτέρα
15 Ιουλίου 2024

search icon search icon

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής!

zodia

Κριός Γενικά: Ανησυχείς μήπως χάσεις τον χρόνο σου και μπορεί και να αγανακτήσεις ενάντια σε κάποια άτομα με τα οποία έχετε τελείως διαφορετικές απόψεις. Όχι μην φοβάσαι δεν χάνεις τον χρόνο σου γιατί μαθαίνεις να εμβαθύνεις στις λεπτομέρειες. Για αυτό κράτα την ψυχραιμία σου γιατί και οι ψιλοδουλειές είναι αναγκαίες για να κλείσεις ένα μεγάλο φάσμα ενεργειών σου.
Ερωτικά: Έχεις μείνει σε μια κατάσταση η οποία σε υποχρεώνει να σκεφτείς ότι όλα τα καλά μπορεί να γίνουν μόνο αν υπάρχει άφθονο ερωτικό ή σεξουαλικό στοιχείο και μάλλον αγνοείς τα υπόλοιπα τα οποία χρειάζονται σε μια σχέση όπως πχ. η συμπαράσταση σε θέματα υγείας ή σε άλλα προβλήματα και μια διαφορετική αντιμετώπιση από το να είσαι μόνιμα με τις εγωιστικές σου επιθυμίες που αν δεν καλύπτονται, νιώθεις ότι δεν αγαπιέσαι ή ότι δεν σου δίνουν σημασία.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν πρέπει να αφήσεις τίποτε στην τύχη. Για αυτό ακόμα και να βαριέσαι θα πρέπει να επιδοθείς σε αναλύσεις που κάνουν την καθημερινότητά σου να φαίνεται βαρετή αλλά θα ωφεληθείς όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Ίσως μπεις σε φάση δίαιτας ή ιδιαίτερης διατροφής και αυτό θα σε βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο.
Ταύρος Γενικά: Έχεις μικρές και ουσιώδεις απολαβές που σε κάνουν να νιώθεις εκείνη την ασφάλεια που ζητάς για να είσαι καλά, όχι μόνο εσύ αλλά και οι γύρω σου. Οπότε αυτό μεγαλώνει την ευχαρίστησή σου. Κάποια μικρά θέματα υγείας που ήδη σε απασχολούν θα δείξουν βελτίωση.
Ερωτικά: Ανακουφίζεσαι από κάποιες σκέψεις που θα κάνεις και θα βελτιώσεις την διάθεσή σου ή οποία ήταν πριν πεσμένη. Η έξοδος με ένα άτομο που είναι πολύ φιλικό μαζί σου σε προδιαθέσει θετικά, απλά μην το βάλεις στην άκρη σε περίπτωση που δεν σου κάνει το κλικ.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις διάθεση και πείσμα να ρισκάρεις και να ξεπεράσεις κάποια πρακτικά εμπόδια που αρκετές φορές νιώθεις ότι σε εγκλωβίζουν. Ευτυχώς σήμερα οι οιωνοί θα είναι θετικοί, οπότε κάνε όσα περισσότερα μπορείς.
Δίδυμοι Γενικά: Η επανάληψη σε κουράζει γιατί δεν θέλεις να κάνεις τα ίδια και τα ίδια. Το να ασχολείσαι επιμελώς με τα θέματα του σπιτιού σου μπορεί να είναι βαρετό από την μια, σε ανακουφίζει όμως από την άλλη γιατί βάζεις τάξη παντού. Η διατροφή σου πάντως καλύτερα να είναι προσεγμένη και να μην μπερδέψεις πολλές γεύσεις μαζί.
Ερωτικά: Μπορεί να περάσεις από κόσκινο μια σχέση η οποία κατά την γνώμη σου δεν σου έχει δώσει πολλά και ίσως θέλεις να την απαξιώσεις μέσα στο μυαλό σου. Η σχέση σου με τον Τοξότη μερικές φορές σε αποσυντονίζει και σε κάνει να σκέφτεσαι τι πρέπει να διορθώσεις για να μην έχετε μεταξύ σας κόντρες. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να είναι όσο μπορείς ξεκάθαρος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να μετρήσεις τα υπέρ και τα κατά για να δεις τι χρειάζεται να κάνεις με κάποιες αποφάσεις τις οποίες δεν είναι εύκολο να πάρεις γιατί η βάση σου είναι άκρως συναισθηματική και σίγουρα δεν μπορείς να δεις πολύ καθαρά. Σήμερα θα δεις κάτι που ίσως δε σου αρέσει αλλά μάλλον είναι το σωστό.
Καρκίνος Γενικά: Τρέχεις από εδώ και από εκεί και οι δουλειές σου είναι τόσες πολλές που μάλλον θα ζητήσεις και βοήθεια για να κερδίσεις χρόνο. Αναζήτησε τα σημάδια που θα σου δοθούν από πληροφορίες τρίτων ατόμων ή ακούσματα και θα βγεις πολύ κερδισμένος/η.
Ερωτικά: Προσπαθείς να φέρεις όλες τις συζητήσεις εκεί που μπορείς να τις αντιμετωπίσεις και με πρακτικά επιχειρήματα θα μιλήσεις με τον Ζυγό για να τον/ην πείσεις ότι το δίκιο είναι κάπου στη μέση. Όταν είσαι τόσο ψύχραιμος/η πάντα βρίσκεις ευκαιρίες και επιδιορθώνεις τα λάθη των άλλων ημερών. Με τον/ην Παρθένο θα κάνετε πολύ μεγάλες συζητήσεις που μπορεί να αφορούν ακόμα και σε οικογενειακά θέματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις ότι μπορεί να πιάσεις τους στόχους σου και αυτό σε κάνει και νιώθεις δυνατός/η αλλά και σίγουρος/η για κάποιες αποφάσεις σου. Το καλό είναι ότι θα τα μοιραστείς όλα αυτά με άλλους. Ένα ταξίδι ή μια επαγγελματική συνένωση θα σου δώσει μια προοπτική που για να γίνει θετική θα χρειαστεί να ξεπεράσεις τον ίδιο σου τον εαυτό.
 
 
 
Η συνέχεια στο verysorry.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.