fbpx

, Πέμπτη
06 Φεβρουαρίου 2025

search icon search icon

Εκτός Ελλάδας (πάλι) ο Μιχάλης Λιάπης

liapisΛίγες ημέρες μετά το «ταξίδι ψυχολογικής εκτόνωσης» στη Μαλαισία και τις αποκαλύψεις για το σαλέ ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης πήρε πάλι τους…δρόμους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το ΔΙΚΤΥΟ ΣΕΡΡΩΝ ο Μιχάλης Λιάπης εντοπίστηκε αυτή τη φορά στο τελωνείο του Προμαχώνα με στόχο να διασχίσει τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.
Ο τελικός προορισμός του είναι, για την ώρα άγνωστος, αν και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ταξίδι στη Ρουμανία.
Στον πρώην υπουργό έγινε εξονυχιστικός έλεγχος και αυτή τη φορά δεν τον σταμάτησαν για πλαστές πινακίδες στο όχημα με το οποίο έφτασε στα σύνορα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.