, Σάββατο
01 Απριλίου 2023

"Φαβορί για… απομάκρυνση από την κυβέρνηση ο Γιάνης Βαρουφάκης"

 
βαρουφακης
Παρ όλα αυτά o βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ δήλωσε θαυμαστής του Βαρουφάκη λέγοντας πως «μια χαρά άνθρωπος είναι με τη γυναικούλα του το σπιτάκι του στην Ακρόπολη, με το λιτό του βίο, το σηκωμένο γιακά με την κόκκινη μονωτική ταινία από πίσω με τα πουκάμισα απ΄ έξω.»
—-
Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Γρηγόρης Ψαριανός τα μέχρι τώρα «δείγματα γραφής» της Ζωής Κωνσταντοπούλου ως προέδρου της Βουλής. Μιλώντας στον focus fm 103,6 ο βουλευτής του Ποταμιού είπε πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου θέλει να το παίξει δελφίνος στον ΣΥΡΙΖΑ , κάτι που όπως ανέφερε μπορεί να κάνει από όλες τις υπόλοιπες θέσεις (έδρανα βουλής, γραφεία Κουμουνδούρου κλπ) αλλά όχι στη Βουλή.
Ο κ. Ψαριανός τόνισε ότι δεν μπορεί να σχολιάζει τους βουλευτές, «απαγορεύεται» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως «δεν είναι πρόεδρος σε ένα κοτέτσι ούτε στο σύλλογο αναξιοπαθούντων ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ».
Σχολιάζοντας το περιστατικό στη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστική κρίση , όπου η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι κρίνει αναγκαία την ονομαστική ψηφοφορία, υιοθετώντας ουσιαστικά το αίτημα της Χρυσής Αυγής, το οποίο αναγκάστηκε όμως να αποσύρει μετά τις εντονότατες αντιδράσεις, ο Βουλευτής του Ποταμίου δήλωσε χαρακτηριστικά «Το προεδρείο της Βουλής δεν αποφάσισε , αποφάσισε το προεδρείο Ζωή»
Ο Γρηγόρης Ψαριανός συμφώνησε ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι πολύ πιθανό να φύγει από την κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα «φαβορί και στανταράκι» για απομάκρυνση. Παρ όλα αυτά δήλωσε θαυμαστής του Βαρουφάκη λέγοντας πως «μια χαρά άνθρωπος είναι με τη γυναικούλα του το σπιτάκι του στην Ακρόπολη, με το λιτό του βίο, το σηκωμένο γιακά με την κόκκινη μονωτική ταινία από πίσω με τα πουκάμισα απ΄ έξω.»
Ο βουλευτής του Ποταμιού σχολιάζοντας ακόμη μία φορά «καυστικά» την απόφαση του Καμμένου αναφορικά με την εθνική παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Είπε πως η μπάντα  μετά την παρέλαση θα παίζει «Εμπρός Ελλάς για την Ελλάδα» και μετά των «εχθρών τα φουσάτα περάσαν» ώστε να εκφραστούν και ο Γράμμος και το Βίτσι!”