, Σάββατο
30 Σεπτεμβρίου 2023

Φτιάχνουν τους δρόμους με… ράγες στη Σίνδο (ΦΩΤΟ)


Ολοκληρώθηκε το έργο αποκατάστασης οδοστρώματος  στην περιοχή της Βιομηχανικής Περιοχή της Σίνδου. Πρόκειται για τις γραμμές του τρένου πλησίον της Γ’ εισόδου της ΒΙΠΕΘ, ένα πρόβλημα που χρόνιζε και δημιουργούσε πολλαπλά προβλήματα όπως αύξηση κυκλοφοριακού, φθορές στα οχήματα και γενική… επικινδυνότητα!
«Στόχος μας είναι να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα, πολλά από τα οποία ταλαιπωρούν επί χρόνια τους πολίτες. Οι γραμμές στη Βιομηχανική είναι ένα από αυτά. Η κατάσταση ήταν πραγματικά απαράδεκτη. Εργαστήκαμε για να βρούμε τη σωστή λύση, μιας και η συγκεκριμένη οδός δεν είναι στην αρμοδιότητα του Δήμου μας. Με συστηματική δουλειά, τόσο σε επίπεδο διοίκησης όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών, βρήκαμε τους πόρους υπογράφοντας προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και υλοποιήσαμε το έργο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Απ. Τζιτζικώστα, την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Β. Πατουλίδου και τις Υπηρεσίες του Δήμου μας, γιατί παρά τα προβλήματα έλλειψης προσωπικού και πόρων λόγω της οικονομικής κρίσης, με συνεργασία καταφέρνουμε να παράγουμε έργο προς όφελος των δημοτών μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος (βλ φωτο)
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στις σιδηροδρομικές γραμμές πλησίον των φυλακών Διαβατών, τμήματα των οδών Κομνηνών στη Σίνδο, Γοργοποτάμου και η γέφυρα του Γαλλικού Ποταμού στην παλαιά οδό Βεροίας στη Ν. Μαγνησία.
161025-sindos-vipeth
161025-sindos-vipeth2