fbpx

, Σάββατο
25 Ιανουαρίου 2025

search icon search icon

Η Ντόρα κατά της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας

Είναι αλήθεια ότι η ιστορία με την Πανεπιστημιακή Αστυνομία έχει διχάσει τη Νέα Δημοκρατία, κυρίως διότι το κόμμα έχει υποστεί μεγάλο πολιτικό κόστος για ένα ειδικό σώμα που ουσιαστικά δεν λειτουργεί.

Και αυτό ουσιαστικά ήθελε να πει η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία υπεραμύνθηκε την κατάργηση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας. Ωστόσο, ο Αποστόλης Δοξιάδης, συχνός συνομιλητής του πρωθυπουργού, θεωρεί ότι είναι μια λανθασμένη κίνηση η κατάργησή της, που δίνει το δικαίωμα στους πολίτες να πιστέψουν ότι η ΝΔ κάνει πίσω διότι φοβάται τη σύγκρουση. Και οι δύο δίκιο έχουν, αλλά μία άποψη θα επικρατήσει: αυτή του πρωθυπουργού.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.