, Πέμπτη
08 Δεκεμβρίου 2022

"Η Ζ. Κωνσταντοπούλου συμπεριφέρεται σαν… τηλεπαρουσιάστρια σε πάνελ"!

Ο βουλευτής της ΝΔ ερωτηθείς για τα εσωκομματικά και το θέμα ηγεσίας της ΝΔ είπε “το θέμα της ηγεσίας έρχεται δεύτερο” αφού σύμφωνα με τον ίδιο πρώτη προτεραιότητα είναι”να ξαναστήσουμε τις φυσικές μας συμμαχίες”
—–
“Ποια λίστα; Γιατί μας μαζέψανε χθες στη Βουλή;” διερωτήθηκε ο Σίμος Κεδίκογλου,πρώην υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και νυν βουλευτής Ευβοίας με το κόμμα της ΝΔ, καλεσμένος στο Radio1d.gr
“Η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν συμπεριφέρεται σαν πρόεδρος της Βουλής, αλλά σαν τηλεπαρουσιάστρια σε πάνελ που νιώθει την ανάγκη να σχολιάζει το καθετί και να μιλάει όσο θέλει” επεσήμανε ο βουλευτής της ΝΔ για την πρόεδρο της Βουλής και τη συμπεριφορά της μέσα σε αυτή.
Ο κ.Κεδίκογλου κάνοντας λόγο για τη χθεσινή συνεδρίαση στη Βουλή και τη συμπεριφορά του προεδρείου είπε πως διαπίστωσε μία “προσβλητική συμπεριφορά από μέρους του προεδρείου της Βουλής”.
“Ο κίνδυνος ατυχήματος υπάρχει” επεσήμανε ο κ.Κεδίκογλου για την κυβερνητική πολιτική και τις διαπραγματεύσεις και “θα είναι ένα τεράστιο κρίμα να πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού”.
Στη συνέχεια ο βουλευτής της ΝΔ ερωτηθείς για τα εσωκομματικά και το θέμα ηγεσίας της ΝΔ είπε “το θέμα της ηγεσίας έρχεται δεύτερο” αφού σύμφωνα με τον ίδιο πρώτη προτεραιότητα είναι”να ξαναστήσουμε τις φυσικές μας συμμαχίες”.
Τέλος ο πρώην υφυπουργός μιλώντας για τις ‘κινήσεις’ της ΝΔ από εδώ και πέρα σε σχέση με τη στήριξη προς την κυβέρνηση είπε πως “οτιδήποτε είναι για το συμφέρον της πατρίδας θα το στηρίξουμε”