00:09, Παρασκευή
07 Οκτωβρίου 2022

Παρκαρισμένα αυτοκίνητα στη μέση του… δρόμου! ΦΩΤΟ

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, φωτο Σάββας Αυγητίδης
Σ΄αυτή την περιοχή, Θεσσαλονικείς και επισκέπτες της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης, παρκάρουν όπου τους… βολεύει! Κυρίως προτιμούν τις στροφές δρόμων που οδηγούν στις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες, όπως η Πολυτεχνείου, η Τσιμισκή, η Δωδεκανήσου και η Φράγκων!
Όπως φαίνεται από τις φωτο του Σάββα Αυγητίδη (www.e-photopress.blogspot.com) οι οδηγοί κάπου έχουν… “πεταχθεί” για δουλειά χωρίς μάλιστα να αφήσουν ανοιχτά τα “αλάρμ” των οχημάτων τους!
Να σημειωθεί οτι το τελευταίο διάστημα, η δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης δεν προλαβαίνει να κόβει κλήσεις και πρόστιμα, τα οποία αν και χιλιάδες κάθε μήνα, δεν αποδεικνύονται ικανά να αλλάξουν νοοτροπίες ή μυαλά…
Άλλωστε όλη η πόλη είναι μια… παράβαση, όπως ανέδειξε η έντυπη karfitsa πριν από λίγες ημέρες, αφού ακόμη και οι πεζοί διασχίζουν δρόμους αμέριμνοι μαζί με τα παιδιά τους, αποφεύγοντας κόκκινους ή πράσινους σηματοδότες!
Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ότι στη Θεσσαλονίκη έχουν αυξηθεί τα θανατηφόρα τροχαία κατά 40%!ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ