, Σάββατο
25 Μαρτίου 2023

"Καψώνια" από το ΠΟΤΑΜΙ στους υπαλλήλους της Βουλής…

vouli1422547336
Άνω κάτω έκαναν τς υπηρεσίες της Βουλής που ασχολήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες με την εγκατάσταση των υπηρεσιών του κόμματος οι υπεύθυνοι του “Ποταμιού”.Το γραφείο του κόμματος από το ισόγειο του Μεγάρου Μαξίμου της εθνικής αντιπροσωπείας είναι σε περίοπτη θέση ,ακριβώς απέναντι από εκείνα του Αντώνη Σαμαρά και του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.
Όταν οι υπηρεσίες θέλησαν να μεταφέρουν εκεί ένα γραφείο για τον Σταύρο Θεοδωράκη , η απάντηση σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν πως “ο Σταύρος δεν θέλει δικό του γραφείο.Φτάνει ένα μεγάλο για συσκέψεις και ένα μικρό για τη γραμματεία του”.
Παράλληλα ζήτησαν μια μεγάλη ντουλάπα για τα έγγραφα και το αρχείο τους.Η ντουλάπα εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε, πολύ δύσκολα. λόγω του ογκώδους μεγέθους της από τον πρώτο όροφο στο ισόγειο με τη βοήθεια τριων τεσσάρων εργατών.
Όταν όμως οι άνθρωποι με χίλιους κόπους την τοποθέτησαν στο χώρο στο Ποτάμι το…μετάνιωσαν.Και ζήτησαν να την πάρουν από εκεί και να φέρουν μια μικρότερη.Περιττό να αναφέρουμε τα σχόλια που έκαναν οι υπάλληλοι ανεβοκατεβάζοντας το ογκώδες έπιπλο!.