, Κυριακή
16 Ιουνίου 2024

search icon search icon

O Γιώργος Γεραπετρίτης μίλησε για ενδεχόμενο ανασχηματισμό

Στο ενδεχόμενο ανασχηματισμού αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, κατά τη διάρκεια συζήτησης με τη δημοσιογράφο Ιωάννα Μάνδρου, στο πλαίσιο του 5ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών που διεξάγεται από την Τρίτη διαδικτυακά.
Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, ο κ. Γεραπετρίτης απάντησε ότι «μία κυβέρνηση που έχει στο γονιδίωμά της την αξιολόγηση πρέπει να αξιολογείται τακτικά. Διορθώνουμε τα λάθη μας με μεγάλη ταχύτητα, αλλά πρέπει να αξιολογούμαστε τακτικά.  Θα κριθούμε από τις πράξεις μας και πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις, αλλά σε πιο ουδέτερο χρόνο βέβαια, όχι τώρα μέσα στη κρίση».
«Η κυβέρνηση στέκεται απέναντι στη Βουλή και στη Δικαιοσύνη για πρώτη φορά από την εποχή της  Μεταπολίτευσης. Γίνονται υπουργικά συμβούλια εκτός Βουλής, λογοδοτούμε τακτικά στη Βουλή. Αποκαταστήσαμε το κύρος της Δικαιοσύνης, δεν έχουμε τακτική συνεννόηση με τα όργανα της Δικαιοσύνης, η ηγεσία προέκυψε από την ιεραρχία και στεκόμαστε με σεβασμό απέναντι σε αυτή», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Σχολιάστε …

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.