, Τρίτη
21 Μαρτίου 2023

Ο νέος έρωτας της Μπαλατσινού – "Καυτά" φιλιά στην Πάτμο

tzeni (3)Στο πρόσωπο ενός μελαχρινού μουσάτου άνδρα, φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα η Τζένη Μπαλατσινού, που απαθανατίστηκε σε τρυφερά ενσταντανέ μαζί του! Οι αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό «You», δείχνουν την παρουσιάστρια και τον αγαπημένο της να αγκαλιάζονται και να ανταλλάσσουν χάδια στα γαλανά νερά της Πάτμου.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Τζένη και ο καλός της κάνουν μπάνια σε ερημικές παραλίες του νησιού, όπως εκείνη στο Λιβάδι Γερανού όπου και τους απαθανάτισαν, ενώ βγαίνουν σε γραφικά ταβερνάκια. Μάλιστα, όπως αναφέρει το περιοδικό, ο έρωτας που «ανθίζει» στην Πάτμο είναι… κοινό μυστικό μεταξύ των κατοίκων, που έχουν δει το ζευγάρι σε «καυτές» αγκαλιές και φιλιά, με φόντο τον ήλιο και τη θάλασσα, αδιαφορώντας για τα βλέμματα των υπολοίπων!
Θυμίζουμε πως ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν τον Ιούλιο του 2014, μετά από 18 χρόνια γάμου και τρία παιδιά. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις και, μάλιστα, πολλές φορές έχει απαθανατιστεί μαζί, σε οικογενειακές στιγμές.
tzeni (2)
tzeni (4)
tzeni (6)