23:14, Πέμπτη
29 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Νικολόπουλος αποκαλύπτει πως υπάρχουν κι άλλες διαφοροποιήσεις!

Nikolopoulos copy
φωτό: Σάββας Αυγητίδης
Θα υπάρξουν και άλλες διαφοροποιήσεις προειδοποίησε ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος σε δηλώσεις του λίγες ώρες μετά την ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό BΗΜΑ FM ο κ. Νικολόπουλος δήλωσε πως από τον χώρο της κεντροαριστεράς «υπάρχουν και θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες, περιμένετε λίγο την επόμενη εβδομάδα θα το διαπιστώσετε κι εσείς. Εσείς τι λέτε τώρα; Ότι έτσι θα περάσει;»
Εξηγώντας το σκεπτικό της απόφασης του να μην ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο είπε ότι «δεν θα μπορούσα ανάμεσα στην προστασία των Ελλήνων και στην προστασία των ελληνικών καρεκλών και κυβερνήσεων να επιλέξω την προστασία των Ελλήνων και εγώ είμαι υπερήφανος γι” αυτό».
Όσον αφορά για τη σχέση του με τον Πάνο Καμμένο ανέφερε πως «δεν θα κόψουμε την καλημέρα» και επέμεινε ότι «εγώ κατέβηκα συνεργαζόμενος με τον κ. Καμμένο. Μάλιστα, αν θα δείτε τα ψηφοδέλτια, είχανε πάνω και το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα. Θέλω να σας πω λοιπόν ότι εμένα δεν μου έδωσε την έδρα ο κ. Καμμένος. Έτσι κι αλλιώς, την έδρα τη δίνουν οι πολίτες».