, Δευτέρα
05 Δεκεμβρίου 2022

Ποιοι κατηγορούν τον Γ. Μπουτάρη για… υποκρισία;

“Εκεί συναντήσαμε μια απίστευτη υποκρισία αλλά και επιθετικότητα από την Διοίκηση Μπουτάρη, η οποία και υπερψήφισε την απόφαση για την ίδρυση και λειτουργία ενός τεράστιου… “

—-

Έξω φρενών οι καταστηματάρχες του Ιστορικού Κέντρου Θεσσαλονίκης στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη και τη σημερινή διοίκηση του δήμου. Όπως τονίζει ο γενικός γραμματέας του επιμελητηρίου επαγγελματιών Θεσσαλονίκης Χρήστος Νικολόπουλος η υποκρισία και η επιθετικότητα του ήταν απίστευτη! Χαρακτηριστικά γράφει στο fb:

“Χθες παρευρέθηκε, αντιπροσωπεία καταστηματαρχών του Ιστορικού κέντρου στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,για να να εκφράσουμε την διαμαρτυρία μας για την ίδρυση γιουσουρούμ, και τις καταστροφικές επιπτώσεις στο οργανωμένο νόμιμο στεγασμένο εμπόριο.

Εκεί συναντήσαμε μια απίστευτη υποκρισία αλλά και επιθετικότητα από την Διοίκηση Μπουτάρη, η οποία και υπερψήφισε την απόφαση για την ίδρυση και λειτουργία ενός τεράστιου γιουσουρούμ, που θα λειτουργεί κάθε Κυριακή και θα διακινεί όλα τα είδη τροφίμων αλλά και γενικού εμπορίου.

Θερμοί υποστηρικτές της θέσης μας ήταν ο Σταύρος Καλαφατης και η παράταξη του, ο Ματθαιοπουλος και ο Στεργίου και τους ευχαριστούμε θερμά.

Χάσαμε μια μάχη κατά του παρεμπορίου αλλά δεν χάσαμε τον πόλεμο.

Η επόμενη μάχη θα δοθεί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και πιστεύουμε, ότι ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικωστας θα στηρίξει την νομιμότητα. Και θα πετάξει στα σκουπίδια αυτή την γελοία πρόταση του Δήμου Θεσσαλονίκης ”

Να σημειωθεί οτι ο κ Νικολόπουλος ήταν υποψήφιος της παράταξης Νικολόπουλου στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές.