, Κυριακή
24 Σεπτεμβρίου 2023

Πόσες ώρες…κοιμάται ο Γ. Στουρνάρας;

Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, ρωτήθηκε για το αν θέλει να συμμετέχει στις διαδικασίες για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς και ήταν κατηγορηματικός. «Αυτός που τα υπονοεί ή τα διακινεί θα πρέπει να γνωρίζει ότι δεν έχω ούτε χρόνο ούτε διάθεση να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο. Θα πρέπει επίσης να ξέρει ότι κοιμάμαι τρεις ώρες τη μέρα. Αρα, σε τι ζυμώσεις να μετάσχω και γιατί; Αρκεί να σου πω ότι με τον Φλωρίδη, ο οποίος είναι πολύ καλός μου φίλος, έχω να συναντηθώ σχεδόν ένα χρόνο. Πλάκα μου κάνουν;», είπε χαρακτηριστικά σύμφωνα με τα «Νέα».

Στην ερώτηση αν θα ενταχθεί στο υπό συγκρότηση ευρωπαϊκό κόμμα, ο υπουργός Οικονομικών απάντησε: «Δεν μπαίνω σε τέτοια κουβέντα, έχω τέτοια κόλαση μπροστά μου για ένα χρόνο, που ούτε καν με απασχολεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει για μένα, δεν το βλέπω, πώς να το πω;». Όσον αφορά στην πορεία του οικονομικού προγράμματος: «Δεν πάει καλύτερα απ’ ό,τι περιμέναμε.

Αν ξεκινήσει λοιπόν μια τέτοια ιστορία τώρα, χαθήκαμε. Το στοίχημα θα κριθεί στο τέλος του χρόνου, εκεί θα φανεί αν υπάρχει σοβαρό πρωτογενές πλεόνασμα, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε νέο κούρεμα του χρέους μέσα στο 2014».Πηγή: www.paraskhnio.gr