, Δευτέρα
05 Δεκεμβρίου 2022

Πρώην αιρετός χαρακτηρίζει "πολιτικό βόδι" νυν υπουργό!

ψωμιαδης
Καταφέρθηκε επίσης κατά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αποκαλύπτοντας πως σε φιλική συζήτηση που είχε με τον Δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά του είπε πως είναι «κομμένος» και δεν μπορεί να τον περάσει στην τηλεοπτική του εκπομπή, όπως τουλάχιστον υποστήριξε ο ίδιος…

Στα… «κάκαλα μου»* ήταν η απάντηση του πρώην Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη, σε ερώτηση σχετικά με όσους δεν επιθυμούν τα παιδιά τους να διδάσκονται το μάθημα των Θρησκευτικών με τον τρόπο που γίνεται, μέχρι σήμερα, στα σχολεία.
Ο κ. Ψωμιάδης, μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης και τους Δημοσιογράφους Βαγγέλη Μπαντέ και Ιωάννα Δερμίση, χαρακτήρισε τον Υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη ως «πολιτικό βόδι», σχολιάζοντας τις αλλαγές που προωθεί στο μάθημα των Θρησκευτικών.
Ακόμη, άφησε αιχμές για τη διοίκηση Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με αφορμή τις πρόσφατες πλημμύρες που σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Καταφέρθηκε κατά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αποκαλύπτοντας πως σε φιλική συζήτηση που είχε με τον Δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά του είπε πως είναι «κομμένος» και δεν μπορεί να τον περάσει στην τηλεοπτική του εκπομπή.
(*στα ποντιακά το ανδρικό μόριο)
Ακούστε τη συνέντευξη του Παναγιώτη Ψωμιάδη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης: