, Δευτέρα
05 Δεκεμβρίου 2022

Προτεραιότητα η καταπολέμηση της ανεργίας

«Κυρίαρχη προτεραιότητα και για την περιοχή του δήμου Βόλβης είναι η καταπολέμηση της ανεργίας, και σε αυτό τον στόχο πρέπει να υπάρξει ενεργή κινητοποίηση όλων μας», τόνισε ο υπ. βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτης Δαϊκούδης, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που οργάνωσε η ΝΟΔΕ Β΄ Θεσσαλονίκης στον Σταυρό, με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από το δήμο Βόλβης.
Ο κ. Δαϊκούδης ως ο μοναδικός υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ που παρευρέθηκε στη σύσκεψη, ενημερώθηκε κατ’ ιδίαν από τους παριστάμενους και για επιμέρους ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.
Παράλληλα, επισκέφθηκε και τα ΚΑΠΗ Σταυρού, ενώ σε λίγες ημέρες, θα πραγματοποιήσει περιοδεία σχεδόν σε όλες τις κοινότητες και του οικισμούς του δήμου Βόλβης, ώστε να έχει ιδίαν αντίληψη για τα προβλήματα ή τις προτάσεις που έχουν οι κάτοικοι κάθε περιοχής.
Επίσης, θα έχει και ιδιαίτερη συνάντηση με τον δήμαρχο Βόλβης Διαμαντή Λιάμα για να συζητήσουν θέματα που αφορούν το έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης, από το οποίο έχει πρότερη εμπειρία, ως δημοτικός σύμβουλος Κουφαλίων από το 2003 και ως δήμαρχος του καλλικρατικού δήμου Χαλκηδόνος το διάστημα 2011-2012.

daikoudis