, Σάββατο
20 Απριλίου 2024

search icon search icon

Σοκ – Γυμναστής «σέρνει» μαθήτρια στο έδαφος (video)

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας καθηγητής γυμναστικής ο οποίος εργαζόταν σε Γυμνάσιο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και απεικονίζεται στο παρακάτω βίντεο να σέρνει στο έδαφος μια 14χρονη για να την ρίξει δια της βίας σε μια πισίνα!

Το περιστασιακό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα και πλέον κάνει τον γύρο του κόσμου, μέσω του Διαδικτύου, καθώς καταγράφηκε από κάμερες κινητών τηλεφώνων μαθητών!

Σύμφωνα με πληροφορίες, την βίαιη αντίδραση του γυμναστή πυροδότησε η άρνηση της νεαρής να συμμετάσχει στο μάθημα της γυμναστικής, το οποίο εκείνη την ημέρα περιλάμβανε κολύμβηση στην πισίνα.

Η 14χρονη είπε στον καθηγητή ότι δε μπορούσε να κολυμπήσει, διότι είχε πάει στο κομμωτήριο και είχε χτενίσει τα μαλλιά της, καθώς εκείνη την ημέρα επρόκειτο να παραστεί σε μια εκδήλωση.

Όμως, ο γυμναστής ήταν αποφασισμένος να την κάνει να βουτήξει στο νερό για αυτό και όταν η νεαρή αντέδρασε και ξάπλωσε στο πάτωμα του κολυμβητηρίου, εκείνος την άρπαξε και με τη βία άρχισε να την τραβά προς την πισίνα, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει ελαφρά.

Τώρα, η οικογένεια της μαθήτριας αναμένεται να κινηθεί νομικά εναντίον του γυμναστή, ο οποίος κινδυνεύει με οριστική απόλυση.

Play Button
protothema.gr

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.