, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Στον ΣΥΡΙΖΑ σφάζονται μεταξύ τους…

Με αφορμή ένα κείμενο του Νίκου Μπίστη έγιναν μαλλιά κουβάρια στην Κουμουνδούρου με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη. Το κείμενο που έγραψε ο Νίκος Μπίστης και ανέβασε στο facebook είχε τίτλο «Ένα συν και ένα πλην για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Ας δούμε το ποτήρι μισογεμάτο».

Μετά την ανάρτηση Μπίστη, το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Θοδωρής Μαργαρίτης σχολίασε το κείμενο και λίγη ώρα αργότερα ήρθε η έκρηξη Πολάκη. Ειδικότερα, ο Νίκος Μπίστης, ο οποίος τον περασμένο Ιούνιο ορίστηκε συντονιστής της Επιτροπής Πολιτικού Αγώνα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έγραψε το εξής κείμενο, το οποίο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Κάτω από την ανάρτηση του Νίκου Μπίστη τοποθετήθηκε και ο Θόδωρος Μαργαρίτης, τον οποίο-άλλωστε- επικαλέστηκε στο κείμενό του ο κ. Μπίστης, με το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να σχολιάζει τα εξής: «Φίλε και σύντροφε Νίκο και εγώ βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Επειδή ευτυχώς δεν έχει βγει ο Πολάκης να δώσει “χείρα βοηθείας” στον Κυριάκο με κάποια χοντράδα του. Επειδή η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει ανοησίες περί χούντας. Επειδή όλη η αντιπολίτευση με σύνεση και χωρίς κραυγές ασκεί την κριτική της».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Παύλος Πολάκης φαίνεται πως εξοργίστηκε με το σχόλιο του Θόδωρου Μαργαρίτη και απαντώντας και σε εκείνον αλλά και στον Νίκο Μπίστη έκανε κάτω από την ανάρτηση του κ. Μπίστη το εξής σχόλιο: «Θόδωρος Μαργαρίτης τώρα τα είδα… Ψάχνεις και συ, όπως τα ακροδεξιά κνώδαλα, διασπείροντας ψέματα να σου πω κάνα γαλλικό για να ψηλώσεις κάνα πόντο, έτσι δεν είναι; Δεν θα σου πω, δεν αξίζεις. Και για να μη σου μένουν αμφιβολίες ούτε σένα ούτε του Μπίστη: Η λύση στο πρόβλημα της χώρας είναι ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.