fbpx

, Παρασκευή
24 Ιανουαρίου 2025

search icon search icon

Το αντιφασιστικό μήνυμα του «παπα ΠΑΟΚ»

papapaok-xrush-avgh«Έχουμε νικήσει το φασισμό πολλές φορές ως χώρα», δήλωσε ο γνωστός πατέρας Χρήστος, δημοφιλής και ως «παπα ΠΑΟΚ», λόγω της αγάπης που έχει στο Δικέφαλο.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «ΣΚΑΪ Τώρα», ο ιερέας και δάσκαλος, είπε πως «δεν πρέπει να φοβόμαστε, διότι ο φόβος έχει οδηγήσει τα πράγματα εδώ», ενώ για τη Χρυσή Αυγή υποστήριξε ότι «δεν είναι μια ομάδα που κάνει αυτά που κάνει για καλό σκοπό, αλλά εκμεταλλέυονται τον πόνο του άλλου προκειμένου να πετύχουν τους σκοπούς τους, που δεν είναι άλλος από το φασισμό».

Μάλιστα ο πατέρας Χρήστος σημείωσε ότι με την ευκαιρία του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, ημέρα μνήμης και αντίστασης της Ελλάδας κατά του φασισμού, πρέπει να δοθεί το οριστικό μήνυμα όλων των Ελλήνων ενάντια σε τέτοια φαινόμενα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.