, Δευτέρα
28 Νοεμβρίου 2022

Το παρασκήνιο της διαγραφής και το… φλερτ με το ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

tzakri

 

Στη διαγραφή της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρας Τζάκρη από την Κ. Ο του ΠΑΣΟΚ προχώρησε ο πρόεδρος του κόμματος Ευ. Βενιζέλος. Είχε προηγηθεί η απόφαση της Θεοδώρας Τζάκρη να ψηφίσει υπέρ της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ .

Θ. Τζάκρη: Πράξη ευθύνης απέναντι στη χώρα

Πράξη ευθύνης απέναντι στη χώρα και τους συμπολίτες της, χαρακτήρισε την υπερψήφιση εκ μέρους της, της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη την οποία ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος τη διέγραψε από μέλος της κοινοβουλευτικής του ομάδας.

«Οι συμπολίτες μου με εμπιστεύθηκαν για να αντιμετωπίσω τα σοβαρά προβλήματα και όχι για να επικυρώνω τα email των δανειστών», τονίζει σε γραπτή δήλωση της η κ. Τζάκρη και προσθέτει:

«Η κυβέρνηση αυτή χαρακτηρίζεται από πλεόνασμα κοινωνικής αναλγησίας, ανικανότητας και έλλειμμα δημοκρατίας και σχεδίου για την έξοδο από την κρίση».

Το «ναι» της βουλευτή Πέλλας Θεοδώρας Τζάκρη, στην πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάστηκε καυστικά από τον συνεργάτη του πρωθυπουργού

«Χάσαμε ένα Σαββατοκύριακο για να πάει η Τζάκρη στον Σύριζα» σχολίασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, κ. Γιώργος Μουρούτης, αμέσως μετά το τέλος της ψηφοφορίας για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που τελικά καταψηφίστηκε.

Το παρασκήνιο της διαγραφής

Από το πρωί, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Θεοδώρα Τζάκρη προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της αφού παρασκηνιακά ακουγόταν έντονα ότι θα ψηφίσει υπέρ της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί της αφού η κ. Τζάκρη δεν έβγαινε στο τηλέφωνο, δείγμα ότι οι φήμες ήταν αληθής. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, αμέσως μετά το «ναι» της κ.Τζάκρη ζήτησε μία κόλλα και στυλό και άμεσα έστειλε στο προεδρείο της βουλής την ανακοίνωση της διαγραφής της από την κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος του.

Οι συνεργάτες του κυρίου Βενιζέλου παρουσιάζονται πολύ δυσαρεστημένοι με την βουλευτή Πέλλας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν ήταν δυνατό να την κυνηγούν κάθε φορά για να ψηφίζει υπέρ της συγκυβέρνησης και έτσι η διαγραφή της ήταν αναγκαίο κακό.

Δείτε το βίντεο από την ψήφο της κ. Τζάκρη

Συνέχεια στο paraskhnio.gr