, Δευτέρα
22 Απριλίου 2024

search icon search icon

Χείμαρροι οι δρόμοι στο Ωραιόκαστρο λόγω νεροποντής!

plimmura-oreokastro
Προβλήματα δημιουργήθηκαν στην περιοχή του Ωραιοκάστρου λόγω της ξαφνικής νεροποντής που σημειώθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Ωραιόκαστρο πλημμύρισε μέχρι και η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχιακό μέγαρο.
“Ορισμένα ρέματα λόγω της μισάωρης πολύ δυνατής καταιγίδας δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα ορμητικά νερά με αποτέλεσμα να έχουμε απίστευτες εικόνες με αναποδογυρισμένα αυτοκίνητα και κάδους απορριμμάτων. Έχουν πλημμυρίσει πολλά υπόγεια και περιουσίες έχουν υποστεί μεγάλες καταστροφές”, δήλωσε στο karfitsa.gr ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κυριάκος Ιωσηφίδης.
Ενδεικτικό της απίστευτης καταιγίδας και της εικόνας που δημιούργησε ήταν πως το 99% των φρεατίων του Ωραιοκάστρου ήταν ανοικτά, ωστόσο δενμπόρεσαν να συγκρατήσουν τα ορμητικά νερά.
plimmura-oreokastro3
plimmura-oreokastro4
 
plimmura-oreokastro2
Σε διάφορα σημεία του τοπικού οδικού δικτύου οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ορμητικούς χείμαρρους, χωρίς ωστόσο να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές Η πυροσβεστική έχει δεχθεί κλήσεις από κατοίκους προκειμένου να πραγματοποιήσει απαντλήσεις υδάτων.
Λ. Ζαβ.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.